Op zoek naar een andere internetprovider? Dat kan online!

We kunnen niet meer zonder internet. Laten we daar alvast eerlijk over zijn. We willen ook niet meer zonder internet. Zonder deze uitvinding (al in 1969!) zou ik niet eens werk hebben. Schrijf maar eens een blog op papier… Het effect is dan echt te verwaarlozen, je bereikt veel minder mensen.. Maar wat wij niet willen is teveel betalen voor onze internetaansluiting. Het lijkt erg lastig om er achter te komen bij welke provider je dan moet zijn. Moet je dan bij verschillende providers offertes aanvragen? Moet je zelf op zoek naar een provider die bij jou levert? Laat je het afhangen van de ervaringen van je buren? Welnee, je kunt gewoon online op zoek naar de beste internetprovider voor jou!

Hoe gaat dat in z'n werk?

Op de site in de link hoef je alleen maar je postcode en huisnummer in te vullen en dan rollen de opties als vanzelf uit het systeem. Er wordt nog even een selectie gemaakt en dan krijg je de drie beste opties voor je neus. Ook andere opties zijn aanklikbaar, bijvoorbeeld als je aangeeft niet met een bepaalde provider in zee te willen gaan. Daarbij staan de prijzen er direct bij en ook eventuele kortingen of cashbackacties worden vermeld. Er wordt ook aangegeven welke drie opties er in jouw woonplaats het meest worden gekozen. Dit kun je natuurlijk naast je neerleggen, maar je kunt ook denken dat als veel mensen tevreden zijn over optie nummer 1, jij dat waarschijnlijk ook wel bent.

Het afsluiten van abonnement kan snel gebeuren

Want ook dat regel je gewoon online. Je kunt dus ook internet regelen voor in je nieuwe woonplaats. Afhankelijk van de provider kun je daarbij ook een monteur bespreken. Zo'n monteur komt er, bij het afsluiten van een nieuw abonnement, vaak gratis bij. Zo heb je op het moment dat je verhuist al internet in je nieuwe huis. Ideaal natuurlijk! Het afsluiten en de betaalcheck vinden dus gewoon online plaats, hierdoor ben je snel online, in welk huis dan ook.

Moet je direct een abonnement afsluiten?

Welnee! Het invullen van je postcode en huisnummer is gewoon vrijblijvend, je vraagt gewoon informatie op en doet daarmee wat je wilt. Je kunt ook een paar weken lang iedere week even kijken of jouw beoogde provider nog steeds de meest voordelige is. De aanbiedingen variëren met enige regelmaat en kunnen dus, met een paar weken wachten, net anders worden. Zit jouw aanbieding erbij? Grijp dan direct je kans!

 

Berichten gemaakt 6

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven